Hellmy Firdaus

Sepatutnya kena study utk midterm esok tapi…

Posted on: April 18, 2008

….aku tgh rancak mencari lagu lagu baru beberapa buah kugiran post-rock yang aku minat. macam Yndi Halda, Caspian, God is an Astronaut, 65daysofstatic, Mono (owh…tolong lah sapa sapa yang ada lagu diorang passkan kat aku), dan juga beberapa kumpulan indie seperti Broken Social Scene dan lain lain lagi……

ah….mmg malas betul nak menghadap notes-notes mengenai e-commerce nih, ah..setan kau lecturer…kenapalah kau cancel kan midterm dua minggu lepas!

ramai kawan-kawan ajak aku keluar hujung minggu nih…antara programnya…gi melihat gig amal di salah sebuah kolej swasta, menonton wayang, dan mengikuti rombongan kahwin…tapi nampak gaya cam tak jadi jer semua tuh….faktornya

1.Tiada transport…semua transport telah dibooking oleh ahli keluarga

2.poket aku sedikit kering…

3.malas

4.assignment dan presentation yang harus disiapkan sebelum hari selasa.

5.malas

owh…nampak gaya aku kena sambung semula sesi pembelajaran…sebab aku dah malas nak tulis entry panjang berjela….

aku ubah phrase ni dari bali…”Yndi Halda,Tenteramkan Aku!”

1 Response to "Sepatutnya kena study utk midterm esok tapi…"

eh ada nama aku kat sini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: