Hellmy Firdaus

Hey Justin timberlake, tolong ceriakan sabtu aku!

Posted on: April 20, 2008

“somewhere between you and me”

sabtu yang agak meaningless…tada apa yang dapat dibuat…selain daripada mengemaskinikan semula pc yang telah diformat akibat penuh dengan sampah dan kerja kerja tertangguh dan juga software software yang entah biler nak digunakan lagi

dapat berita daripada adik aku pasal kawan aku yang tak sabar nak kawin tuh…dia dah selamat kahwin di terengganu.hrmmm…tak ajak…fine!..nak jugak jenjalan ke terengganu..takper..insya’allah aku kawin nanti tak ajak kau..hahahha…

aktiviti esok…ada freeaze event lagi..ramai orang ajak aku pegi…mmg cam best utk join bende-bende camni tapi cam dah overated plak…aku tau arr skang ni orang tgh hype pasal bende tuh

tapi perlukah buat lagi dalam masa yang terdekat nih?..dan ada plak kerjasama dari sebuah radio swasta..harus ker?

bende cam ni cam movie…apabila dapat sambutan mengalakkan..produser akan jadi tamak so akan buat segera arah  penulis skrip utk membuat sequel…mmg bagus idea tuh tapi mmg akan menjadi bertambah poyolah nanti event tuh..tapi biasalah bende-bende camni aku rasa lama kelamaan akan jadi hangat-hangat tahi ayam jugak.

event nih akan berlangusng kat sunway….so kalu aku kesana pon..mungkin tak akan join bende tuh…lebih baik gi j-co dan beli donut…lagi best! hahahhah

so sapa sapa yang teringin nak jadi statue…silakan lah…asalkan korang gembira…

(aaaaaaaaaaaaaaa….kan bagus kalu aku spend time buat assignment daripada pikirkan bende kalut nih)

1 Response to "Hey Justin timberlake, tolong ceriakan sabtu aku!"

keh keh keh.
biarkan aje.
mereka dan labu meraka.
aku dan epal aku.
ko dan lemon ko.

jom makan! aku lapa (^_~)V

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: