Hellmy Firdaus

Apa aku merepek nih?

Posted on: April 28, 2008

Aaa?! demam….ni semua angkara report multimedia yang buat non-stop dari kol 3 petang hingga 3 pagi.

Lagipon, minggu lepas aku rasa cam best sikit arr…jumpa kawan-kawan, dan macam macam bende exciting aku buat hujung minggu tuh.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……….pas ni tinggal satu report saja.!!! kamon!! kamon!!….

aku cam tak tau nak tulis apa dah…menaip dalam keadaan demam..mmg jadi camni…ayat tunggang langgang motif penulisan tada….aaaaaaaaaaaaaaa

2 Responses to "Apa aku merepek nih?"

semekom brader!

wah ada blog wordpress..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: