Hellmy Firdaus

Apa aku merepek nih?

Posted on: April 28, 2008

Aaa?! demam….ni semua angkara report multimedia yang buat non-stop dari kol 3 petang hingga 3 pagi.

Lagipon, minggu lepas aku rasa cam best sikit arr…jumpa kawan-kawan, dan macam macam bende exciting aku buat hujung minggu tuh.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……….pas ni tinggal satu report saja.!!! kamon!! kamon!!….

aku cam tak tau nak tulis apa dah…menaip dalam keadaan demam..mmg jadi camni…ayat tunggang langgang motif penulisan tada….aaaaaaaaaaaaaaa

Advertisements

2 Responses to "Apa aku merepek nih?"

semekom brader!

wah ada blog wordpress..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Hellmy - View my most interesting photos on Flickriver
April 2008
M T W T F S S
« Mar   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Top Clicks

  • None

Blog Stats

  • 5,539 hits
Advertisements
%d bloggers like this: