Hellmy Firdaus

*insert kan tajuk yang sesuai kat sini*

Posted on: August 4, 2008

mid-sem break…suatu tempoh cuti yang kurang bosannya dari semester break walaupon cuma 3 minggu..kalu tada pengisian pada waktu itu,nescaya aku akan menjadi manusia yang resah dan tidak keruan dan mungkin hampir mati kebosanan…walhal pada hakikatnya mmg ada benda yang aku patut buat

  1. Study untuk mid-term paper utk 3 subject
  2. Assignment yang perlu dihantar dalam masa 2 minggu lagi
  3. Menjadi butler dirumah…(sumpah aku nak adik aku balik..so aku takyah buat keje camni..wah kejam…hahaha…)
  4. apa lagi….ntah arr…mungkin ada bende penting aku saja buat buat tak ingat..nanti arr aku pikir

hrmm..dua tiga minggu ni, parent aku dah mula bincang pasal nak pindah rumah..aku bajetkan rumah sekitar area bangi atau serdang…sri kembangan? jangan harap aku nak duduk sana…aku rasa macam tak berapa gemar duduk situ..nilai?…wow..jauh giler..tak bleh…putrajaya? rumah disini cantik belaka,sama jugak ngan duit nya..

last last yang aku dapat tau…rumah yang parents aku berminat tuh…rupanya kat DENGKIL!…wow..sungguh tak disangka…nampaknya aku akan jadi peDENGKI DENGKIL-ians..hoho…nampak gaya tempat lepak aku pas ni MALEE lah…huhuhuhu.tapi rasa cam rugi jer pindah dari PUTRAJAYA..tapi nak buat camner…parents aku nak rasa tinggal rumah hasil titk peluh sendiri so aku kena ikutlah.

so,tengoklah nanti camner…hrmmmm

ok…satu soalan utk korang…(macam ada jer yang baca blog nih)

  • What happen when you cross a fish and elephant?

1 Response to "*insert kan tajuk yang sesuai kat sini*"

A swimming trunk!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: