Hellmy Firdaus

Murtabak Pak Din Pasar Keramat is THE SHIZNIT!!

Posted on: September 14, 2008

hrm…malas nak mulakan post kali dengan ayat lazim kalu orang tak tulis blog…”wah..lama betul aku tak update blog nih”…sebab mmg dah lama pon tak update blog nih..kalu ada masa pon macam malas.kalu ada idea nak update blog selalunyer aku takda depan pc…demmit

nak citer pasal apa? puasa? hah..sama jer rutin harian aku..bangun…gi kelas..balik rumah..gi pasar(bukan pasar ramadhan yer,apa kelas bulan puasa gi pasar ramadhan..masak sendiri ok!)…lepak tunggu waktu berbuka…terawih(setakat ni baru pegi dua kali jer…)..lepak cyber….ulang rutin harian ni sehingga ramadhan habis.

puasa kali ni aku rasa cam kurang satu bende..tak tau apa yang kurangnyer tapi series aku rasa cam…hrmm..ada sesuatu yang kurang..tapi tak tau apa…adakah mungkin sebab..

1, Asyik berbuka di rumah saja

2.Tada sapa nak belanja bukak puasa.

3.Aku ngan mak sampai tada idea nak masak apa utk berbuka….

yup..puasa kali ni aku rasa mmg teramat amat bosan!!……aku nak puasa cam dulu, bila time puasa jer aku rasa excited tapi biasalah..bila dah tua..excited tuh makin lama makin hilang. haih..ni belum lagi raya..ntah camner la raya nanti…dah la balik kampung raya nih..mulanyer plan tanak balik kampung since 6hb tuh aku ada final exam..tapi bila abah cakap “balik lah kita raya ni,sementara orang kat kampung tuh masih ada”…aku pon cam tak leh nak cakap apa…ayat killer dan menusuk kalbu.

nampak gaya aku beraya la ngan notes data comm nih sambil terbayang muka cikanan eswaran berpakaian baju melayu siap songkok menyanyi lagu satu hari di hari raya…..

demmit!!!

1 Response to "Murtabak Pak Din Pasar Keramat is THE SHIZNIT!!"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: