Hellmy Firdaus

Entry agak comel….bersedia utk rasa geram gile!!!

Posted on: October 16, 2008

Meet Jiji (Left) Jojo (the sleeping one) and Lucy !! mereka adalah anak-anak kucing ramadhan..haha..mula ingat nak letak nama yang ada kaitan ngan puasa…tapi rasa cam tak berapa appropriate la..so bagi la nama lain.

Gambar2 diorang ni aku telah submitkan kat banyak groups yang berkaitan ngan pets yang more specifically focus on kucing.So rata rata ramai yang adore gambar ni…huhu.dan aku rasa black and white suits very well utk kedua dua gambar nih..huhu

owh dan gambar lucy telah dinominatekan utk Purina Top Chart utk gambar terbaik utk bulan ini.. Yeah. Tiada charge telco dikenakan utk undian ini.

————————————————————————————

so..cuti semester sudah start!…apa nak buat?!!…tunggu saja lah aktiviti menarik nanti…huhuhu

1 Response to "Entry agak comel….bersedia utk rasa geram gile!!!"

ok. cute. nak picit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: