Hellmy Firdaus

kenapa yer hari nih?

Posted on: October 23, 2008

here i am…sitting in front of the monitor, without any idea what to write in this post,thinking..what should i write? or did i need to write something here…because in the end, nobody gonna read what you say here,or by any chance stumble into your page but if you are reading this post, thank you and enjoy wasting your time reading this stupid entry.terima kasih saya ucapkan..

okay,cukuplah entry start  dalam english, lagipon yang datang sini semua pandai cakap bahasa melayu. lagipon bukannyer aku ni hebat sangat cakap english, sekadar basic english tuh aku rasa ok lah kot. Tapi apa sebenarnya aku nak tulis dalam entry ni.nak kutuk..tak hebat,takut nanti kena kat diri sendiri balik..so abaikan, nak cerita pasal politik..pegi matilah sama politik,ahli politik gaduh cam budak sekolah jer dalam parlimen, pasal muzik…aku tak update dah ngan lagu dan playlist winamp aku asyik putar lagu-lagu dari tahun lepas.takper lah..usya lah blog-blog lazim yang aku tgk hari-hari kot ada lah isu yang menarik….

ah..tada!!! semua bosan!!….ok ok..mungkin kalu aku pegang camera aku dapat snap gambar gambar yang best……ok.cari camera jap….on…BATERI HABIS!!DAJEI SUNGGUh!!!haiih..asal la semua bende jadi bosan giler babi nih..buat tuh tak seronok..tgk tuh tak seronok..pikir tuh cam tak seronok…apa jadi nih.

apa hal aku hari nih?!!

kenapa ek…

…………….

owh ya….

AKU CUTI DAN AKU BOSAN!!!!!!!!!!!!!!!

1 Response to "kenapa yer hari nih?"

kenape kau…
kau…. period kot?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: