Hellmy Firdaus

Dengan kuasa muzik elektronika…

Posted on: January 22, 2009

aku berazam utk mencuba update blog ini. ok here goes nothing.

1. aku dah pindah dari pusat pentadbiran kerajaan ke sebuah pekan yang agak sepi dan sunyi pada waktu malam.Terasa macam aku duduk kat hujung dunia. Tapi Alhamdulillah, impian keluarga nak duduk di rumah sendiri dah tercapai. Korang kalu bosan bosan meh la turun Dengkil…pekena roti tampal skali!

2. aku benci pindah rumah. Aku benci kena angkat2 barang. Aku benci susun semula barang. aku benci segala urusan pemindahan barang. Senang citer apa apa yang ada kena mengena ngan pindah aku benci

3. Waktu cuti sangat-sangatlah bosan. somebody kidnap lah aku dan campakkan aku ditempat yang ada civilization.

4. Aku mahu lepak tepi laut takpon paling kurang pegi picnic di air terjun atau berendam dalam air sungai yang sejuk. kalu wani ada monolog pantai, aku plak ada dialog sungai.

5. Ah..umur makin meningkat dan masih lagi berstatus pelajar.

6. Kawan2…tolonglah jangan emo. Buat sakit hati jer. Sekali skala takper lah…jangan selalu okay?

7. yang sakit sakit tuh..semoga cepat sembuh… yang tak sakit tuh….jaga kesihatan supaya tak jatuh sakit.

8.  owh ya…aku tak rasa rugi pon sebab tak pegi tgk mogwai perform. Mungkin sebab aku tak berapa nak enjoy sangat dengar lagu lagu mogwai.

9. Kena tagged ngan raksasa bulatan..kalu malas nak buat bleh tak? haha.

10. KONEKsyen internet macam …..

11. dah..cukup lah nih….bukannyer ramai orang yang baca pon blog nih..

12.Assalamualaikum

1 Response to "Dengan kuasa muzik elektronika…"

dialog sungai konon. update blog pun malas.

happy birthday nyah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: