Hellmy Firdaus

Archive for March 2009

the day when the clown found happiness

gambar ini diambil masa fiesta belon udara panas di putrajaya baru baru ini. nak taknak kena pegi pada hari khamis sebab from this friday until rabu minggu depan aku tada. menjadi tukang masak utk segerombalan manusia yang akan berkayuh belajar berkayak dan berekspedisi kayak dari kuala ibai, terengganu ke pulau kapas.

harap2 kali ni dapat naik bot ngan abang man lagi. bleh arr mancing kat tgh laut lagi sambil tunggu derang abis berkayuh

Advertisements

yeah!! cubee craft adalah fun!! murah dan sangat seronok bila buat di masa lapang!! terasa macam main paperdol kapal terbang pasang siap dulu.

aku dah print 2-3 character cubee utk aku buat weekend nih.antara character yang aku tgh buat skang ialah

  • Dr.Manhattan (Watchmen)

  • Roscharch (Watchmen)

  • Joker (The Dark Knight version)

uhuhuh….best best best!!! klik sini utk ke cubeecraft!! selamat menggunting!!!

aku mahu bmx!

aku nak kayuh basikal bmx ku keliling taman botani putrajaya!

aku nak dengar Mars Volta sambil kayuh basikal BMX supaya nanti nampak cam ghetto dalam game GTA!

aku dah pegi kedai basikal tadi nak tgk berapa harga sebuah BMX!

nampak gaya..

aku kena kumpul duit sebanyak Ringgit Malaysia tiga ratus lapan puluh!!

Hey Hellmy..simpan duit kau utk beli bmx! (simpan duit..hrmm..mesti nanti orang tuh akan kata kat aku…”kau? simpan duit?…Yea rite.We’ll see bout that)

“the people‘s kelinik”

so i’ve added a new category called  “look into my eyes” where i will post some of my photography work here…so now aku ada idea utk tak biarkan blog nih berabuk…hahahahah


Hellmy - View my most interesting photos on Flickriver
March 2009
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

  • None

Blog Stats

  • 5,572 hits
Advertisements